Skip to content

Historie

Visspecialist Wachters is al sinds 2008 gevestigd aan de Monnikendijk in Vrouwenpolder. Al jaren verkopen we de lekkerste dagverse vis. In 2013 hebben we een nieuwe viskraam geplaatst, waardoor we ons assortiment hebben kunnen uitbreiden, zo verkopen we ook heerlijke verse friet en salades. 

Ieder jaar rijden vele toeristen langs vrouwenpolder om te genieten van onze wereldberoemde gebakken vis. Onze kibbeling en lekkerbekjes worden ambachtelijk bereid met de allerbeste kabeljauw en dat proef je!

Onze Vis

We zijn ervan overtuigd dat vis alleen maar lekker kan smaken als het duurzaam gevangen is. Daarom kopen we onze vis alleen maar in door vissers met het marine stewardship duurzaam vissen keurmerk. Zo kunnen werken we mee aan een duurzame toekomst en kunnen we u laten blijven genieten van de allerlekkerste en verse vis!

1610054

Waar je ons kunt vinden

Visspecialist Wachters bevindt zich op de Monnikendijk in Vrouwenpolder. Voor onze viskraam heeft u voldoende parkeergelegenheid. Daarbij is de Plus supermarkt op loopafstand van onze viswinkel gelegen. Zo kunt u uw inkopen gemakkelijk combineren!

VERSGARANTIE

Onze producten zijn dagvers en komt dagelijks super vers bij ons binnen. Door de tijd tussen vangst en verkoop zo kort mogelijk te houden, bent u bij Visspecialist Wachters verzekerd van vis van de allerbeste kwaliteit.

GEZELLIG ETEN OP LOCATIE

Het is bij Visspecialist Wachters ook mogelijk om uw lekkerbek, kibbeling, salade en andere vis op locatie te nuttigen. Hiervoor hebben we gezellige zittafels naast de kraam staan.

PINNEN MOGELIJK

We weten hoe vervelend het is als je niet met PIN kunt betalen. Daarom accepteren wij vrijwel alle kaarten, zodat u gemakkelijk me PIN kunt afrekenen.